Esari: ett företag med erfarenhet och expertis

Sedan 1993 har vi försett våra kunder med marknadens bästa teknikbyggnader. Vårt kontor hittas i Kaustby, Finland, medan vi är verksamma i hela världen.

Tillsammans har vårt team byggt tusentals teknikbyggnader och antalet fortsätter hela tiden att öka. Hos oss får du hållbara och snabba resultat vilket våra nöjda kunder är ett bevis på. 

Esari: ett företag med erfarenhet och expertis

Esari är del av den svenska koncernens Lagercrantz Group AB, som är en värdeskapande teknikkoncern som erbjuder såväl sina egna produkter som ett kompletterande produktutbud från andra ledande tillverkare inom branschen. 

Koncernen är verksam i flera olika länder, däribland Indien, Kina och USA. Tillsammans sysselsätter koncernens företag tusentals anställda. 

Våra värdegrunder

På Esari arbetar vi kontinuerligt för att skapa framtidens teknikbyggnader idag. 

Alla våra modeller är tidlösa och designade för att passa in i många olika omgivningar. 

Oavsett om du behöver ett teknikhus som smälter in i sin omgivning eller är ute efter något alldeles extra levererar vi alltid det du vill ha.

Jobba för oss

Våra ledord har alltid varit attityd, flit och yrkesskicklighet.

Med rätt attityd tål vi det mesta (precis som våra produkter) samtidigt som vi levererar snabba och felfria resultat. 

Vi värdesätter alltid människorna vi jobbar med då en trivsam arbetsplats är viktigt för en hållbar arbetsmiljö. I vårt team får du en chans att utveckla dina förmågor och expertis, samtidigt som skrattet aldrig ligger långt borta.

Jobba för oss

Ta kontakt

Osäker på vilken lösning som passar dig bäst?
Inga problem. Vårt erfarna team på Esari hjälper dig att hitta rätt. Fyll i kontaktformuläret eller ring oss så svarar vi på dina frågor.

    Kontaktformulär


    Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.