Stilrena teknikhus gjorda med kvalitet och expertis

Våra första teknikbyggnader gjordes för 30 år sedan. Redan då var vår målsättning att överträffa marknadens alla krav för att kunna gå våra kunder till mötes.

Med vår långa erfarenhet av branschen vet vi vad som krävs när man vill ha ett säkert och stilrent skydd med en lång livslängd.

Teknikbyggnader

Modeller för alla ändamål

Teknikbyggnader används idag inom en mängd olika industrier. När långsiktiga och tillförlitliga skydd är målet är Esari din räddare i nöden.

I vårt breda urval av teknikbyggnader hittar du allt från teknikhus till specialanpassade objekt. Inget projekt är för stort eller litet för oss.

Allmänna industrier

Teknikhus för allmänna industrin

Trots att kraven inom olika industrier kan variera är en sak säker – att ta hand om sin teknikutrustning bör alltid vara A och O. Med hjälp av vår utvecklade byggnadsteknik kan vi erbjuda våra kunder trygga och hållbara lösningar utan att dra in på vare sig kvalitet eller design.

Energiindustrin

Teknikbyggnader för energiindustrin

Energiindustrin ligger oss varmt om hjärtat och därför ser vi till att vi kan bidra med skydd som är tåliga, brandsäkra och storleksanpassade. I våra leveranser ingår allt från ställverk, centralinstallation, fundament till montering.

Telekommunikation

Teknikbodar för telekommunikation

Redan för 30 år sedan kunde vi förutspå de krav som den snabba mobilnätsutvecklingen skulle komma att ställa. Därför kan vi idag erbjuda ett brett sortiment av modeller som passar in i olika omgivningar.

infrastruktur

Teknikhus för infrastruktur

För att allt ska rulla på behövs det teknikbyggnader som håller din teknikutrustning säker. Med våra teknikbyggnader går allt som på räls. Vi levererar storleksanpassade lösningar, utför elarbeten och installationer av tillhörande utrustning.

reservkraftverk

Teknikbyggnader för reservkraftverk

Våra teknikbyggnader för reservkraftverk har utvecklats i samarbete med de ledande aktörerna inom branschen för att säkerställa att våra kunder får det som de behöver.

Teknikbyggnaderna kan levereras som kompletta helheter där reservkraftverket redan är installerat.

Vattenförsörjning

Pumphus för vattenförsörjning

I vårt breda urval av teknikbyggnader ingår även flera servicebyggnader för pumphus gjorda i olika mått och material. Vid behov gör vi även skräddarsydda lösningar enligt kundens önskemål där byggnadens konstruktionsmaterial, mått och installation kan anpassas.

Speciallösningar

Specialanläggningar

På Esari förvekligar vi alla projekt, så att samtliga teknik- och miljökrav uppfylls. Vi garanterar att resultatet alltid blir en komplett helhet – från tanke till installation.

Planerings- och projekttjänster

Planerings- och projekttjänster

Med vår långa erfarenhet av branschen vet vi vad som behövs för att få en trygg och hållbar lösning, anpassad efter industrins specifika krav. Vi hjälper dig att förverkliga dina projekt och planeringsuppdrag oavsett svårighetsgrad.

Ta kontakt

Osäker på vilken lösning som passar dig bäst?
Inga problem. Vårt erfarna team på Esari hjälper dig att hitta rätt. Fyll i kontaktformuläret eller ring oss så svarar vi på dina frågor. Berätta gärna också vilken eller vilka modeller som intresserar dig.

    Kontaktformulär


    Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.