Planerings- och projekttjänster

Ibland kan det vara svårt att veta exakt hur man vill ha det. På Esari erbjuder vi alltid våra kunder möjligheten att planera och diskutera sina projekt i detalj, så att de förverkligas i enlighet med deras visioner.

Vi levererar alltid tillförlitliga lösningar och framför allt – snygga och stilrena teknikbyggnader som tål alla väderlekar och temperaturer.

Planerings- och projekttjänster

1 | PLANERING AV PROJEKT

Vi hjälper dig att komma igång med ditt projekt genom att noggrant gå igenom och diskutera vad dina mål med projektet är och vilka krav som behöver uppfyllas.

2 | RÅDGIVNING OCH KONSULTERING

Vi ger dig vidare rådgivning ifall du fastnat i planeringen av ditt projekt, eller ifall du står inför en fråga som är svår att lösa.

3 | SKISSER OCH PLANLÖSNINGAR

Ifall du redan har en teknikbyggnad i åtanke kan vi hjälpa dig att förverkliga den. Vi skissar upp en planlösning för ditt projekt och hjälper dig att ta dig vidare i processen.

4 | KOSTNADS- OCH TIDSBERÄKNING

Förutom att leverera helhetslösningar kan vi ge en uppskattning av vad offerten och tiden för att förverkliga ditt projekt ligger på.

5 | HELTÄCKANDE KUNDSERVICE

Vi bistår våra kunder i varje steg på vägen från tanke till slutfört projekt. Du kan själv välja ifall du vill att vi tar hand om allt eller bara hjälper dig en bit på vägen.

Ta kontakt

Osäker på vilken lösning som passar dig bäst?
Inga problem. Vårt erfarna team på Esari hjälper dig att hitta rätt. Fyll i kontaktformuläret eller ring oss så svarar vi på dina frågor.

    Kontaktformulär


    Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.